Felhasználási feltételek

A www.onlineidezetek.hu weboldal felhasználási feltételei

A weboldal használatához semmilyen regisztráció nem szükséges, weboldalunkat Ön mindenféle személyes adat megadása nélkül böngészheti.

A www.onlineidezetek.hu weboldalon található tartalmak, kizárólag tájékoztató jellegűek. Az oldal üzemeltetői és szerkesztői mindent elkövetnek a tartalmak pontosságáért, megbízhatóságáért, de az estlegesen előforduló téves információkért, hibákért és az abból eredő károkért, sem anyagi sem erkölcsi felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetőt és a szerkesztőket nem lehet felelőssé tenni esetleges személyi sérülésért, melyet hanyagság, vagy rosszindulatú, vagy épp helytelen értelmezés eredményez. Ha valamilyen hibát vagy kifogásolható tartalmat észlelt azt kérjük, jelezze haladéktalanul számunkra! Amennyiben az üzemeltető jelzést kap a felhasználóktól a nem megfelelő tartalmakról, információkról, esetleges hibákról az üzemeltető a törvény, a weboldal, valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Ezen tartalmak eltávolításáról, módosításáról az üzemeltető nem köteles sem előre, sem utólag indoklást és tájékoztatást adni!

A www.onlineidezetek.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.onlineidezetek.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Oldalaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért, vagy az abból fakadó egyes kérdések tekintetében az üzemeltető kijelenti, hogy sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. A weboldalt igénybevevő felhasználó elfogadja, hogy a portál oldalain reklámanyagok jelennek meg. A www.onlineidezetek.hu értékesítési tevékenységet nem folytat. Az üzemeltető az oldalakon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében minden felelősséget kizár.

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más weboldalon végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a weboldal bármely részét, bármely tartalmat bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A weboldal részben vagy egészben sem másolható, módosítható, terjeszthető vagy értékesíthető az üzemeltető előzetes és írásos beleegyezése nélkül, annak ellenére, hogy az oldal részletei letölthetőek, illetve kinyomtathatóak otthoni, nem kereskedelmi célú felhasználásra.

Az oldal használata jelen szabályzat kötelező érvényű elfogadásának minősül.  A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot indoklás vagy külön értesítés nélkül is megváltoztassa. A módosítást követően a weboldal használata a szabályzat módosításának elfogadását jelenti. A szabályzat változásainak nyomon követése a felhasználó felelőssége, amely minden oldalról elérhető.