Idézetek a sikerről

Sikerrel kapcsolatos idézetek gyűjteménye. Böngészd kedvedre az oldalakon található, sikerről szóló idézeteket és bölcs gondolatokat!


A siker következtében sokan utálnak téged. Bár ne így volna! Csodálatos lenne élvezni a sikert, azoknak az irigy tekintete nélkül, akik körülvesznek téged.

Success makes so many people hate you. I wish it wasn’t that way. It would be wonderful to enjoy success without seeing envy in the eyes of those around you.Mindig tanulok valamit, mégpedig azt, hogy az ember mindig legyen önmaga. És hogy fejezze ki magát, bízzon saját magában. Nem szabad sikeres embereket keresni és lemásolni a személyiségüket.


A siker épp az útban van elrejtve, amin végig kell mennünk, és út közben fogjuk felfedezni azokat az értékeket, amikért megküzdve többek leszünk.


Ne akarj sikeres lenni – minél inkább célul tűzöd ki a sikert, annál biztosabban elkerül. A sikert nem lehet üldözőbe venni, ahogy a boldogságot sem: a sikernek magának mintegy mellékhatásként, önkéntelenül kell jelentkezni, mikor az ember valamely önmagánál nagyobb ügynek szenteli magát.

Tudnod kell, hogy sok-sok vázlat után születik meg a remekmű! Ne add fel! Egy életed van, egyetlen dobás. Nem érdemes kishitűen, félszegen egy helyben topogni, vagy duzzogva félreülni. Tudj kacagni saját kudarcaidon, és kezdd elölről.