Önbizalommal kapcsolatos idézetek

Önbizalommal kapcsolatos idézetek gyűjteménye. Böngészd kedvedre az oldalakon található, önbizalomról szóló idézeteket és bölcs gondolatokat!Már annyi meglepő dolgot láttam, hogy a legcsekélyebb kétségem sincs afelől, hogy léteznek csodák, hogy minden lehetséges, s hogy az ember kezdi újra felfedezni azt, amit elfelejtett: saját belső hangját.

Forrás: A Zahir


Minden hülye határozott és magabiztos. Azt gondolják, az ember akkor belevaló, ha azt gondolja magáról, hogy belevaló. Hogy mindenre képes. Hogy szép. Hogy okos. Hogy az álmaiért és a karrierjéért bármit megtesz, és semmi sem állíthatja meg. Hogy csak azt kell gondolnunk, úgy kell élnünk, hogy sikerülni fog, és akkor sikerül is. A boldogtalanság kínos és szánalmas. Egy mosoly mindent megold. Hogyne.

Forrás: A csemegepultos naplója


Ha én bele tudok nézni esténként a saját tükrömbe, akkor másoktól is ezt kapom vissza. Mindenki azt a kisugárzást és energiát kapja, amit ő ad másnak, de csak azt adhatja, ami benne van. Mert mindig azt kapjuk vissza, amit önmagunk adunk.

Forrás: A nőCsak aki magában bízik, bízhat másokban is. S a másokban való hit alapja a rendíthetetlen önbizalom. A két hit: egy. Ha bármelyik hitet elveszti az ember, olyan lesz, mint a félszárnyú madár. Nem tud repülni.

Forrás: Titkos tanítások


A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. Ahol rádöbbensz, hogy még mindig rengeteg kinyitásra váró kapu áll előtted, és még több lehetőség, ami az életedet megváltoztathatja.

Forrás: 99 lélekerősítő gondolat


Erőt, bátorságot és önbizalmat nyersz minden tapasztalatból, amikor valóban szembe nézel a félelemmel. Képes vagy azt mondani magadnak, “Átéltem ezt a szörnyűséget. Elboldogulok bármivel, ami még jöhet”. Meg kell tenned azt is, amiről azt hiszed, hogy nem tudod megtenni!

You gain strength, courage and confidence by every experience in which you really stop to look fear in the face. You are able to say to yourself, ‘I have lived through this horror. I can take the next thing that comes along’. You must do the thing you think you cannot do.