Idézetek a sikerről

Sikerrel kapcsolatos idézetek gyűjteménye. Böngészd kedvedre az oldalakon található, sikerről szóló idézeteket és bölcs gondolatokat!


Azt figyeltem meg, hogy legtöbb ember halad előre az alatt az idő alatt, amit mások elpazarolnak.

It has been my observation that most people get ahead during the time that others waste.

A sikert élvezni kell és hálásnak lenni érte, de ne hagyjuk, hogy az elégedettség túlságosan öntelté tegyen. (…) Egy ember jellemét nem az mutatja leginkább, hogyan tud örülni a diadalnak. Sokkal inkább, hogy milyen mértékben viseli el a vereséget.

(1. évad 1. rész)
A legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz semmilyen kockázatot… Egy gyorsan változó világban az egyetlen stratégia, ami biztosan sikertelen, az, ha soha nem kockáztatsz.

The biggest risk is not taking any risk… In a world that changing really quickly, the only strategy that is guaranteed to fail is not taking risks.A siker annyit jelent, hogy az ember épp azokkal a képességekkel rendelkezik, melyekre egy adott pillanatban szükség van.


Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból.

If there is any one secret of success, it lies in the ability to get the other person’s point of view and see things from that person’s angle as well as from your own.