Igazából szerelem (film) idézetek


Igazából szerelem (film)

Igazából szerelem (Love Actually)

Angol romantikus vígjáték (2003)


Kezd elterjedni az az általános vélekedés, hogy a gyűlölet és a kapzsiság világában élünk. De én nem így látom. Nekem úgy tűnik, a szeretet mindenütt jelen van. Előfordul, hogy nem különösebben méltóságteljes vagy említésre méltó, de mindig ott van. Apák és fiúk, anyák és lányok, férjek és feleségek, barátnők és barátok, régi cimborák. Mikor a gépek becsapódtak az ikertornyokba, tudtommal a halál előtt álló emberek telefonhívásainak egyike sem a gyűlöletről vagy bosszúról szólt. Mind a szeretet üzenetei voltak. Az az illetlen érzésem van, hogy ha jól körülnézünk, akkor igazából szerelem vesz körül minket.

Hadd mondjam el, remény vagy érdek nélkül, csak azért, mert karácsony van (és karácsonykor igazat mondunk). Számomra te vagy a tökéletesség és feldúlt szívem, szeretni fog téged, amíg élsz. Boldog Karácsonyt!

Let me say without hope or agenda just because it’s Christmas (And at Christmas you tell the truth). To me, you are perfect and my wasted heart will love you Until you look like this. Merry Christmas!