Idézetek a gyűlöletről

Gyűlölettel kapcsolatos idézetek gyűjteménye. Böngészd kedvedre az oldalakon található, gyűlöletről szóló idézeteket és bölcs gondolatokat!A szeretet nem „édes” dolog. Nem kellemes, és nem is mindig boldogító. Lehet fájdalmas, tragikus és megrendítő. Ha nem így lenne, mindannyian szeretnénk: nem lenne a világon magány, önzés és gyűlölet. A valódi szeretet két ember között a létező legnagyobb dráma. Ahhoz, hogy szeresselek, valakit föl kell áldoznom, de legalábbis el kell némítanom magamban az ellenállását.

Forrás: Szeretetkönyv


Kezd elterjedni az az általános vélekedés, hogy a gyűlölet és a kapzsiság világában élünk. De én nem így látom. Nekem úgy tűnik, a szeretet mindenütt jelen van. Előfordul, hogy nem különösebben méltóságteljes vagy említésre méltó, de mindig ott van. Apák és fiúk, anyák és lányok, férjek és feleségek, barátnők és barátok, régi cimborák. Mikor a gépek becsapódtak az ikertornyokba, tudtommal a halál előtt álló emberek telefonhívásainak egyike sem a gyűlöletről vagy bosszúról szólt. Mind a szeretet üzenetei voltak. Az az illetlen érzésem van, hogy ha jól körülnézünk, akkor igazából szerelem vesz körül minket.Van aki szeret, van aki utál, attól függ, mit akarnak látni benned. Légy önmagad, csak így tudhatod meg, ki kedveli azt, aki valójában vagy!

Some people like you, some hate you, depends on what they want to see in you. Be yourself, that`s the only way to find out who likes the real you!

Forrás: Hosszú Katinka Facebook oldalaValakit, valamit szeretni kell. Jók úgy vagyunk, ha szeretünk. Az Isten a szeretet tüzét szövétnekül adta nekünk. Valakit, valamit szeretni kell. Hogy szívünk boldogabb legyen. Kivert kutyánál is gazdátlanabb az ember, hogyha szívtelen. Valakit, valamit szeretni kell. A szerető szív tündököl. S Isten világa örök éj marad annak, ki mindent csak gyűlöl.

Részelt A Szeretetről című versből

  • A “szövétnek” régi magyar szó, jelentése: fáklya