Idézetek a nevetésről

Nevetéssel kapcsolatos idézetek gyűjteménye. Böngészd kedvedre az oldalakon található, nevetésről szóló idézeteket és bölcs gondolatokat!
Akkor nevetünk, amikor valami a legjobban fáj. Nevetünk, amikor mást nem tudunk tenni. A nevetés az egyetlen stratégia, ha kezd széthullani körülöttem a világ… Csak az olcsó pillanatok provokálnak könnyeket.

Forrás: Hullámok hercege

Szeretem azokat az embereket, akik megnevettetnek engem. Őszintén mondom, hogy mindennél jobban szeretek nevetni. A nevetés gyógyír számos bajra. Ez valószínűleg a legfontosabb dolog egy emberben.

I love people who make me laugh. I honestly think it’s the thing I like most, to laugh. It cures a multitude of ills. It’s probably the most important thing in a person.


Hiszek a rózsaszínben. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb fogyókúra. Hiszek a csókolózásban, a rengeteg csókban. Hiszek abban, hogy elég erős leszek akkor, amikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszem, hogy a boldog lányok, a legszebb lányok. Hiszem, hogy a holnap egy másik nap, és hiszek a csodákban.

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.