Audrey Hepburn idézetek


Audrey Hepburn

Audrey Hepburn (Audrey Kathleen van Heemstra Ruston)

Angol–holland származású Oscar-díjas színésznő

(1929. 05. 04. – 1993. 01. 20.)


Szeretem azokat az embereket, akik megnevettetnek engem. Őszintén mondom, hogy mindennél jobban szeretek nevetni. A nevetés gyógyír számos bajra. Ez valószínűleg a legfontosabb dolog egy emberben.

I love people who make me laugh. I honestly think it’s the thing I like most, to laugh. It cures a multitude of ills. It’s probably the most important thing in a person.

Hiszek a rózsaszínben. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb fogyókúra. Hiszek a csókolózásban, a rengeteg csókban. Hiszek abban, hogy elég erős leszek akkor, amikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszem, hogy a boldog lányok, a legszebb lányok. Hiszem, hogy a holnap egy másik nap, és hiszek a csodákban.

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.
Egy nő szépsége nem az általa viselt ruhákban, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.

The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries or the way she combs her hair. The beauty of a woman must be seen from in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides.