Optimizmussal kapcsolatos idézetek

Optimizmussal kapcsolatos idézetek gyűjteménye. Böngészd kedvedre az oldalakon található, optimizmusról szóló idézeteket és bölcs gondolatokat!
Ha csalódott vagy, s úgy érzed, hogy minden hullám összecsap, gondolj bele, mennyi ember vállalná sorsodat. Mindig csak a jóra figyelj, s hibáidat elfeledd, ha önmagadat elfogadod, könnyebb lesz az életed. Ha nem látod a fényt, a Napot, nyisd ki jobban a szemed, gondjaid közt tartogat még csodákat az életed. Mindig csak a mának élj, s az örök szabályt ne feledd: A holnap mindig tiszta, mivel nem szennyezi semmi tett.

Részlet a Soha ne légy szomorú című versből

Hiszek a rózsaszínben. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb fogyókúra. Hiszek a csókolózásban, a rengeteg csókban. Hiszek abban, hogy elég erős leszek akkor, amikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszem, hogy a boldog lányok, a legszebb lányok. Hiszem, hogy a holnap egy másik nap, és hiszek a csodákban.

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.Miért keresnék távoli csodákat? Hiszen, hogy élek, maga is csoda! Csodálatos, hogy volt idő: nem éltem, csodálni ezt meg nem szűnök soha. Csoda, hogy látok, hallok és beszélek, csoda, hogy érzek és gondolkodom, képzeletemben képek szárnyasodnak, s betűhálómmal őket elfogom.