Adele idézetekUtálom, hogy előkerül a semmiből hívatlanul, de nem tudom távol tartani magam tőle, nem tudok harcolni ez ellen. Remélem, hogy szeretnéd látni az arcomat, és emlékezni rá, mert számomra még nincs vége.

I hate to turn up out of the blue uninvited, but I couldn’t stay away, I couldn’t fight it. I had hoped you’d see my face, and that you’d be reminded that for me it isn’t over.

Someone Like YouNe felejts el, könyörgöm, emlékszem mikor ezt mondtad: „ A szerelem néha éltet, de van, hogy fájdalmat okoz”.

Don’t forget me, I beg, I remember you said, “Sometimes it lasts in love,But sometimes it hurts instead”.

Someone Like YouHalottam, hogy letelepedtél, hogy találtál egy lányt és megházasodtál. Halottam, hogy álmaid valóra váltak. Gondolom, ő megad neked mindent, amit én nem tudtam. Régi barátom, miért vagy ilyen félénk? Nem vagyok olyan, mint te, hogy hátat fordítsak a hazugságoknak.

I heard that you’re settled down, that you found a girl and you’re married now. I heard that your dreams came true. Guess she gave you things I didn’t give to you. Old friend, why are you so shy? Ain’t like you to hold back or hide from the light.

Someone Like You